+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

Makina per qëndisje

Eximtex SH.P.K. posedon makinen e sofistikuar per qendisjen e logove si dhe motiveve te ndryshme. Paisja te cilen e posedon kompania jone mund te qendise njekohesishte 15 motive te ndryshme. Zakonisht ne qendisim logot e kompanive te ndryshme nga shtetet e BE-se me te cilat neve kooperojme. Eximtex ofron gjithashtu sherbimin per qendisjen e logove ne qfaredo lloj textili…

MEHR

Zgjerimi i Eximtex

Diqka e mire po vie! Eximtex ka filluar me zgjerimin e lokacionit. Tani po behet renovimi i hollit te fabrikes si dhe renovimi dhe pergatitja e sektorit te rrobaqepesve. Salla per rrobaqepes ka nje siperfaqe prej xxm². Tani po behen pergaditjet e fundit per bartjen e makinerise ne sallen e re te rrobaqepsise. Salla e vjeter e rrobaqepsise do…

MEHR