+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

(Shqip) Pulla 3425

(Shqip) Pulla nga Eximtex.

Në veshjen moderne dhe modelin e modës , nje pulle eshte një detaj i madhë.

Shtoni madheshti kostumeve tuaja me pullat e Eximtex!

Artikelnummer: Pulla3425 Kategorie:

Beschreibung

Leider ist der Eintrag nur auf Shqip verfügbar.

Zusätzliche Information

Farbe

E kaft