Zgjerimi i Eximtex

Diqka e mire po vie!

Eximtex ka filluar me zgjerimin e lokacionit. Tani po behet renovimi i hollit te fabrikes si dhe renovimi dhe pergatitja e sektorit te rrobaqepesve. Salla per rrobaqepes ka nje siperfaqe prej xxm². Tani po behen pergaditjet e fundit per bartjen e makinerise ne sallen e re te rrobaqepsise. Salla e vjeter e rrobaqepsise do te shendrrohet ne salle ekspozuese per shtofat te cilat jane te importuara nga Gjermania si dhe aksesoreve tane.

I gjith ky investim po behet ne menyre qe punetoreve tane te ju ofrohet nje ambient me i ngrohte per pune.

Gjithashtu Eximtex ka hapur sallen exposuese per produktet e veta si dhe produktet te cilat prodhohen per tregun europian.