+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

Contact


    Eximtex Contactinfo

    EXIMTEX SH.P.K. Rr. Nena Tereze pn
    50000 Gjakove Kosove

    +383 49 731 463

    info@eximtex.com