(Shqip) Makina per qëndisje

Eximtex SH.P.K. posedon makinen e sofistikuar per qendisjen e logove si dhe motiveve te ndryshme. Paisja te cilen e posedon kompania jone mund te qendise njekohesishte 15 motive te ndryshme.

Zakonisht ne qendisim logot e kompanive te ndryshme nga shtetet e BE-se me te cilat neve kooperojme.

Eximtex ofron gjithashtu sherbimin per qendisjen e logove ne qfaredo lloj textili me qmime te voliteshme.

Gjithashtu Eximtex ben dizajnimin dhe qepjen e uniformave te ndryshme te cilat edhe mund te paisen me logo sipas deshires se klienteles.
Gjithashtu Eximtex bene qepjen e rrobave te punes si dhe rrobave mbrojtese te cilat edhe mund te paisen me logo ose motivin te cilin e deshiron klienti.