+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

Makina per qëndisje

Eximtex SH.P.K. posedon makinen e sofistikuar per qendisjen e logove si dhe motiveve te ndryshme. Paisja te cilen e posedon kompania jone mund te qendise njekohesishte 15 motive te ndryshme. Zakonisht ne qendisim logot e kompanive te ndryshme nga shtetet e BE-se me te cilat neve kooperojme. Eximtex ofron gjithashtu sherbimin per qendisjen e logove ne qfaredo lloj textili…

ME SHUME