+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

(Kopje) (Kopje) (Kopje)

(Shqip) Këmisha të dizajnuara për nevojat tuaja. Të prodhuara me material të brendeve botërore, cerfitikuar nga Oeko Tex!

Categories: , ,

Description

Sorry, this entry is only available in Shqip.

Additional information

Color

Vjollce

Njësia matëse