+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

(Shqip) Pulla 310608

(Shqip) Pulla nga Eximtex.

Në veshjen moderne dhe dizajnin e modës , nje pulle eshte një detaj i madh.

Shtoni madheshti kostumeve tuaja me pullat e Eximtex!

Categories: ,

Description

Sorry, this entry is only available in Shqip.

Additional information

Color

E kaft

Njësia matëse