+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

(Shqip) Pulla 290174

(Shqip) Pulla nga Eximtex. Në veshjen moderne dhe modelin e modës , nje pulle eshte një detaj i madhë. Shtoni madheshti kostumeve tuaja me pullat e Eximtex

SKU: Pulla 290174 Categories: ,

Description

Sorry, this entry is only available in Shqip.

Additional information

Color

E zezë