+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

Kompania

Eximtex është një kompani prodhimi me specializim në rrobaqepësi, e lokalizuar ne Gjakovë, Kosovë.

Eximtex SH.P.K. daton që nga marsi i vitit 2019.

Në funksion që nga viti 1947, puna e kësaj kompanie është vlerësuar në gjithë rajonin, atëherë e njohur si Jatex. Imazhi i Jatex kthehet përmes Eximtex.

Eximtex ka një hapësirë prej afro 4000m² dhe momentalisht punëson 60 persona. Një staf ky i cili është i profesionalizuar në sferën e përpunimit të tekstileve dhe qepje.

Drejtor gjeneral i kësaj fabrikeje është zoteri Bashkim Hasanaj.