+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

Kthimet dhe Rimbursimet

Kthimi dhe Rimbursimi
Në fillim na kontaktoni për kthimin që doni të bëni. Kontaktin mund ta bëni me telefon, instagram, facebook, email. Këto të dhëna mund t’i gjeni në faqen tonë ne rubrikën „KONTAKT“
Ju lutem vini re: Produktet të cilat i prejmë sipas dëshirës së klientit si psh. Shtofat të qfardo lloji, aksesorë të cilat këputen në masën apo gjatësinë të cilën e cakton klienti si dhe produktet të cilat qepen sipas dëshirës së klientit nuk kthehen!
Së bashku me faturën ju mund ta dërgoni produktin në adresën tonë. Dërgimin e produktit mund ta bëni vetë fizikisht në pikën tonë të shitjes, ose mund ta nisni me postë tek adresa jonë: Eximtex sh.p.k. Rr. Nëna Tereze pn. Gjakovë Kosovë
Nëse ju dëshironi të ju rimbursohen paratë, kthimi i produktit duhet të bëhet brenda 48 orëve nga momenti që ju keni marrë porosinë personalisht në lokacionin tonë apo në dorëzim nga axhenti ynë i shitjes. Produktet që doni të ktheni duhet të jenë me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë përdorur apo dëmtuar gjatë provës dhe tё shoqërohen me të gjithë aksesorët dhe faturën e blerjes.