+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

Llojet e pagesave

Mënyrat e pagesave

Ne ofrojmë mënyrat e mëposhtme të pagesës. Thjesht zgjidhni mënyrën e pagesës që është optimale për ju. Kostot e transportit varen pjesërisht nga mënyra e zgjedhur e pagesës. Çmimet e listuara në ofertat përkatëse përfaqësojnë çmimet përfundimtare, të cilat përfshijnë të gjithë përbërësit e çmimeve, përfshirë taksat e aplikueshme, siç është TVSH-ja.
Ju mund të duhet të paguani taksa shtesë p.sh. detyrime doganore në raste ndividuale gjatë  dorëzimit ndërkufitar, jo shitësit, për autoritetevt  përgjegjëse doganore ose tatimore. Shpenzimet e dërgesës dhe transportit të bëra nuk janë të përfshira në çmimin e blerjes, ato mund të thirren në faqen “Transporti dhe dorëzimi”, dhe tregohen veçmas gjatë procesit të porositjes, ato duhet ti mbuloni po ashtu ju.

Pagesa gjatë dorëzimit të porosisë

Ju mund të paguani me para në dorë gjatë dorëzimit të mallit nga axhentët tanë.

Pagesë me para të gatëshme gjatë marrjes

Porosit online dhe merre produktin e blerë direkt në fabriken tonë dhe paguaj me para në dorë.

Eximtex SH.P.K.
Rr. Nena Tereze pn.
50000 Gjakovë, Kosovo
Hë – Pr 8:00 – 12:00, 13:00– 17:00
Sh 8:00 – 13:00