+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

Kemisha me kualitet te larte si dhe te certifikuara nga Öko-Tex!

Perfito nga zbritjet e madha me rastin e hapjes se uebfaqes sone! Bli tani kemishen me 10% zbritje!

Bli tani!

Batanije të ngrohta për fëmijë dhe foshnja!

Batanije të ngrohta për fëmijë dhe foshnja të përbëra nga 80% polyester dhe 20% viscoz. Batanijet janë të certifikuara nga Öko-Tex!

Bli tani!

Veshje pune të cilësisë së lartë të prodhuara nga materialet e përzgjedhura me kualitet evropian!

Veshje pune, si dhe uniforma të ndryshme për sektorin medicinal si dhe një muri sektoresh tjera!

Na kontaktoni

Aksesorë të ndryshëm dhe material për rrobaqepës!

Tek ne mund të furnizoheni me aksesorë dhe material kualitativ për rrobaqepës!

Bli tani!