+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

Informacion ligjor

Eximtex SH.P.K.,
Pronari: Bashkim Hasanaj
Rr. Nena Tereze pn.
50000 Gjakovë
Kosovë

Numri i telefonit: +383 49 731 998
Adresa e postës elektronike: info@eximtex.com

Numri i regjistrit: 810144395

Numri i identifikimit të TVSH-së: 330415994

Përgjegjës për përmbajtjen: Eximtex SH.P.K. Adresa si më lart.

Platforma e Komisionit Evropian për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve në internet (OS) për konsumatorët: https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ne nuk jemi të gatshëm dhe nuk jemi të detyruar të marrim pjesë në një procedurë të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve para një bordi të arbitrazhit të konsumatorit.