+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

Këmishë 3068

Këmisha të dizajnuara për nevojat tuaja. Të prodhuara me material të brendeve botërore, cerfitikuar nga Oeko Tex!

Categories: , ,

Description

Këmisha të dizajnuara për nevojat tuaja. Të prodhuara me material të brendeve botërore, cerfitikuar nga Oeko Tex!

Additional information

Ngjyra

E kuqe, E zezë

Njësia matëse