+383 49 731 463 / +383 49 731 967info@eximtex.com ==> Orari i punes: H-P 8-12 dhe 13-16 si dhe SH 8-13 <==

Pulla 290649

Pulla nga Eximtex.

Në veshjen moderne dhe modelin e modës , nje pulle eshte një detaj i madhë.

Shtoni madheshti kostumeve tuaja me pullat e Eximtex!

Category:

Description

Pulla nga Eximtex.

Në veshjen moderne dhe modelin e modës , nje pulle eshte një detaj i madhë.

Shtoni madheshti kostumeve tuaja me pullat e Eximtex!

Additional information

Ngjyra

E zezë